Bikkels aan de Kook (nieuw!!!)

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Captain Henk heeft een kookboek gemaakt met chef kok John Spruit! Maar omdat de Captain wel verstand heeft van lekker eten, maar niet zozeer van hoe je dat maakt, heeft hij dat samen met chef en motorvriend John Spruit gedaan. John, klassiek opgeleide chef kok, houdt namelijk net als Henk erg van motoren en tattoos, maar ook van grote stukken vlees! En dan bij voorkeur bereid boven de vlammen, buiten, in een open vuur.

De twee zijn dan ook maanden lang met kookketels achterop de motor op pad geweest om prachtige tomahawks, American Biker Ribs, buikspek, lamsbout, reerug en zelfs een heel varken te bereiden en op te eten. Met uiteraard een glas Captain Henk Whiskey er bij en een sigaar toe.

Wat resulteerde in een prachtboek, Bikkels aan de Kook. “Tijdens al mijn reizen, door de USA, zuid-Europa, Scandinavië, Rusland, maakte ik kennis met zo veel verschillende smaken dat ik dacht dat ik alles wel een keer geproefd had. Maar Chef John met zijn neus voor smaken en belevingen, wist alles wat ik ooit geproefd had feilloos te overtreffen en deze old school biker het water uit de mond te laten lopen.

(chef) kok in huren

Meat John

Telefoon

Informatie

KvK 74449982
BTW NL001625682B27
Bank NL50INGB0008516108

Fotografie

Corina van Manen
Erik Schaddelee

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over beschikbaarheid van de (chef) kok of andere zaken vul dat het contactformulier in.