(Chef) kok John Spruit

Meat John

Bikkels aan de Kook (nieuw!!!)

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Captain Henk heeft een kookboek gemaakt met chef kok John Spruit! Maar omdat de Captain wel verstand heeft van lekker eten, maar niet zozeer van hoe je dat maakt, heeft hij dat samen met chef en motorvriend John Spruit gedaan. John, klassiek opgeleide chef kok, houdt namelijk net als Henk erg van motoren en tattoos, maar ook van grote stukken vlees! En dan bij voorkeur bereid boven de vlammen, buiten, in een open vuur.

De twee zijn dan ook maanden lang met kookketels achterop de motor op pad geweest om prachtige tomahawks, American Biker Ribs, buikspek, lamsbout, reerug en zelfs een heel varken te bereiden en op te eten. Met uiteraard een glas Captain Henk Whiskey er bij en een sigaar toe. Wat resulteerde in een prachtboek, Bikkels aan de Kook. “Tijdens al mijn reizen, door de USA, zuid-Europa, Scandinavië, Rusland, maakte ik kennis met zo veel verschillende smaken dat ik dacht dat ik alles wel een keer geproefd had. Maar Chef John met zijn neus voor smaken en belevingen, wist alles wat ik ooit geproefd had feilloos te overtreffen en deze old school biker het water uit de mond te laten lopen. 
Meat John

Zoekt u een goede (Chef) kok?

U kunt Meat John in huren voor o.a:
Restaurants (van bistro tot sterrenzaak), hotels, catering, strandtenten, bistro’s, conferentie centra, scholen, opleiden van leerlingen, examineren, kook demo’s, reclamefilms, verzorgen van workshops en instellingen. Zowel voor langere als kortere periodes.

Als u Chef Kok John Spruit inhuurt voor een culinaire klus dan kunt u tevens verzekerd zijn van een goede gastvrouw/sommelier/weddingplanner indien gewenst.

gastvrouw / sommelier / weddingplanner

Wendy Spruit is een vakvrouw pur sang. Al jaren organiseert zij bruiloften en partijen, schenkt zij u een geweldig glas wijn tijdens uw diner en ook is zij net al haar man Chevalier Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or. Ieder feestje verdient een bubbeltje is ons motto. Uw gasten zullen zich welkom en gewaardeerd voelen.

Met haar eeuwige glimlach en haar culinaire kennis is zij een waardevolle aanwinst voor uw organisatie en zullen uw gasten smelten voor haar passie. Zoekt u een topper die een grote bijdrage kan leveren aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten? Oftewel het perfecte visitekaartje van uw organisatie? Neem contact met ons op!

wendy
Wendy
Wendy

Meat John

Meat John wordt gerund door Chef Kok John Spruit, een Rotterdammer in hart en nieren, geboren in 1967 maar nog steeds in de bloei van zijn leven. Meat John heeft als thuisbasis het culinaire en gastvrije Twente. De Chef en zijn netwerk van gepassioneerde koks hebben eigen vervoer en kijken niet op een kilometer meer of minder.  John is in het trotse bezit van een uitgebreid scala aan vakgerichte, culinaire opleidingen. Op deze website staan alle behaalde diploma’s en kwalificaties uitgebreid omschreven.

Meat John werkt landelijk maar ook een buitenlands avontuur behoort tot de mogelijkheden. 

Meat John heeft een uitgebreide, complete bedrijf aansprakelijkheidsverzekering. U kunt ons dus zorgeloos inhuren.

Meat John

Naast eerlijk voedsel en koken volgens de Euro Toques Code van Eer is veiligheid ook een belangrijk aspect. Ik ben tevens in het bezit van de volgende certificaten: BHV, VCA, IVA, Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA VOL, HACCP en Allergenen Management.

(chef) kok in huren

Meat John

Telefoon

Informatie

KvK 74449982
BTW NL001625682B27
Bank NL50INGB0008516108

Fotografie

Corina van Manen
Erik Schaddelee
Goffe Struiksma

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over beschikbaarheid van de (chef) kok of andere zaken vul dat het contactformulier in.